
پس از پرواز شاتل از پایگاه فضایی کندی در کیپکاناورال، چهارشنبه این فضاپیما با موفقیت توانست در کنار ایستگاه فضایی بینالمللی و در منطقهای بر فراز سنگاپور پهلو گرفته و 7 خدمهی خود را برای اجرای ماموریتهای محوله به درون ایستگاه راه دهد.
این 7 خدمه به همراه 3 نفری که در ایستگاه مقیم بودند، به اجرای برنامههایی که از سوی ناسا تعیین شده و یا برای ارتقای سطح فضایی کشورشان معین گردیده شده است، مشغول شدند. بر اساس برنامه اولین کاری که در ماموریت 16 روزهی فضانوردان انجام خواهد شد، نصب آزمایشگاه فضایی ژاپن است که به همراه شاتل و فضانورد ژاپنی به ایستگاه فضایی انتقال داده شده است. این آزمایشگاه بزرگترین آزمایشگاه ایستگاه فضایی بینالمللی نیز خواهد بود.
ماموریت خدمهی اندور که یکی از طولانیترین ماموریتهایی بوده که تا کنون ناسا تعیین کرده است، شامل 5 راهپیمایی فضایی در 30 ساعت کاری میباشد.
در کنار این ژولورن، فضاپیمای اتوماتیک اروپاییها نیز با یک مانور خودکار موفق توانسته است خود را برای آزمایشات بعدی آماده نماید. این فضاپیما که یکشنبهی گذشته به فضا پرتاب شده است، با این مانور در مداری بین مدار ورودی خود به فضا و مدار ایستگاه فضایی بینالمللی قرار گرفته است. تیم ژولورن قصد دارند در این بخش از ماموریت این فضاپیما به اجرای آزمایشات حساس امنیت و مقاومت بپردازند. در بخشی از این آزمایشات فضاپیما به صورت خودکار از برخورد با اشیای فضایی دور خواهد ماند و با مانورهایی مشخص خود را در مدار اصلی جای میدهد. پس از این آزمایشات شتاب بر روی ژولورن اجرا میشود. آزمایشات مختلف بر روی این ATV جمعه به پایان میرسد